loading...

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

از بهار نارنج عرق تهیه می‌شود که طبیعتی گرم دارد. این عرق اشتهاآوری قوی بوده و برای رفع ضعف اعصاب، غم و افسردگی مفید است؛ همچنین نشاط آور است و در تسکین ناراحتی...

بازدید : 1413
دوشنبه 4 اسفند 1398 زمان : 1:32
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

از بهار نارنج عرق تهیه می‌شود که طبیعتی گرم دارد. این عرق اشتهاآوری قوی بوده و برای رفع ضعف اعصاب، غم و افسردگی مفید است؛ همچنین نشاط آور است و در تسکین ناراحتی‌های سینه و تپش قلب نیز موثر است.

مداومت در مصرف بهار نارنج برای رفع بزرگی طحال مفید است و چنانچه به همراه آب کرفسمصرف شود برای استخراج سنگ‌های کلیه و مثانه و خرد کردن آن‌ها بسیار موثر است. مصرف این عرق هنگام بروز ناراحتی به افراد مبتلا به بیماری غش توصیه می‌شود.

مواد لازم

  • 250 گرم شکوفه بهار نارنج
  • 500 گرم شکر
  • 2 پیمانه آب برای تهیه شهد
  • ¼ قاشق چایخوری آبلیمو

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

طرز تهیه مربای بهار نارنج

دستور العمل‌

  • شکوفه‌های بهار نارنج را چندین مرتبه با آب سرد بشویید تا گرد و خاک آن گرفته شود.
  • شکوفه‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و به همراه آب به مدت 0 تا 15 دقیقه بجوشانید تا تلخی آن از بین برود.
  • پس از جوشیدن، آن‌ها را آبکش کرده و به سرعت در آب سرد بریزید.
  • این کار باعث می‌شود که شکوفه‌های بهار نارنج چروک نشده و زیبا باقی بماند.
  • جوشاندن شکوفه‌های بهار نارنج و شوک آب سرد را دو تا سه مرتبه تکرار کنید.
  • می‌توانید هر بار یکی از شکوفه‌ها را تست کنید تا متوجه شوید تلخی آن گرفته شده است یا خیر.
  • اگر هنوز تلخ بود، باید دوباره آن‌ها را بجوشانید.
  • شکوفه‌های بهار نارنج را آبکش کرده و در کناری بگذارید تا سرد شوند.
  • سپس یک قابلمه لعابی یا فلزی که درب فلزی دارد، بردارید و آب و شکر را در آن بریزید.
  • قابلمه را روی حرارت بگذارید تا شربت مربای بهار نارنجآماده و غلیظ شود.
  • وقتی شربت مربا به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید تا کاملا سرد شود.
  • سپس شکوفه‌ها را در شربت بریزید. سرد بودن شکوفه بهار نارنج و شربت باعث می‌شود گلبرگ‌ها جمع نشوند.
  • حالا قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا مربا کم‌کم به جوش بیاید.
  • مدت زمان پخت مربای بهارنارنج حدودا یک ساعت و نیم است.
  • اما می‌توانید متناسب با حرارت اجاق گازتان این زمان را تغییر دهید.
  • پس از گذشت این مدت، وقتی مربا غلیظ شد، آبلیمو را اضافه کنید.
  • یک ربع بعد آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مخصوص مربا بریزید. حالا مربا بهارنارنج آماده سرو است.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 45
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 47
  • بازدید کننده امروز : 27
  • باردید دیروز : 40
  • بازدید کننده دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 123
  • بازدید ماه : 216
  • بازدید سال : 1111
  • بازدید کلی : 33074
  • کدهای اختصاصی